Pris lista

Företags event

Timmar

2 h

3 h

4 h

Grundpris

4000 kr

5000 kr

6000 kr

Deltagare

4-6 pers

4-8 pers

8 eller fler

Boka ditt företagsevent eller privata event redan idag ! utöver grundpriset tillkommer en engångskostnad per deltagare på 250 kr. I paketen så ingår det två simulatorer samt gudiening under hela eventet av vår personal. Önskas det mat och dryck så kontakta oss i förväg, så ser vi till att just det  finns på plats i vår lokal inför företagseventet.

Kontakta hos gärna vid frågor eller för bokning:

Privat körning

Timmar

1 h

2 h

Grundpris

900 kr

1700 kr

Deltagare

1 pers

1 pers

Få ut maximerad tid av simulerad racing ! Den privata körningen är för just dig som vill få ut det mesta från våra simulatorer, där du har möjlighet att pressa tider, testa olika licensierade banor och vara med och slåss om månadens tid på utvald bana för att vinna fina priser. I dessa paket ingår frikörning under bokad tid med vägledning av vår kunniga personal.

Timmar

1 h

2 h

Grundpris

1600 kr

3000 kr

Deltagare

2 pers

2 pers

Kontakta hos gärna vid frågor eller för bokning:

Hyr en simulator 

Racingsimulatorer används över hela världen för olika marknadsföringsändamål - från säljkampanjer, stora öppningar och produktlanseringar till kick-off, försäljningskampanjer, evenemang och mässor. En F1-simulator skapar "hype" och startar en muntlig marknadsföringskampanj. Enligt många är muntlig marknadsföring den mest effektiva reklamen som finns tillgänglig. Genom att inkludera en eller flera av VRS-01-simulatorerna vid ditt nästa evenemang kommer du att skapa en unik attraktion fylld av spänning, energi och förväntan. Framför allt har du möjlighet att ge dina kunder och / eller anställda en oförglömlig upplevelse.

Kontakta hos gärna vid frågor eller för bokning:

V-Racing-Event-Kista-Galleria-7
V-Racing-Event-Kista-Galleria-2
V-Racing-Event-Kista-Galleria-5
VRS-01-Pro-F1-Simulator-5
VRS-01-Pro-F1-Simulator-8
V-Racing-Event-Kista-Galleria-1
V-Racing-Event-Kista-Galleria-9