top of page

Mer om bilen

VRS-01 är en av marknadens mest avancerade F1-simulator ... och den vackraste. Den är designad och byggd speciellt för Race Center-applikationer och professionell racerförareutbildning, men fungerar som en charm för att locka enorma folkmassor vid offentliga evenemang, mässor och marknadsföringskampanjer.

VRS-01 har hjärtat och själen för simracingentusiasten och tilltalandet av en F1-bil. VRS-01 ger den ultimata realismen och dragkraften för att locka både kunder och sponsorer.

VRS-01 är byggd med högteknologiska material av hög kvalitet och tål de stränga förhållanden som ingår i Race Center-applikationer och mässor. Från den förstärkta glasfibermonokocken och basramen till den slitstarka färgfinishen är allt om konstruktionen av VRS-01 robust. Samtidigt är VRS-01 snygg och elegant - precis som en riktig Grand Prix racerbil borde vara.

VRS-01 har ett justerbart säte / pedaler / nackstöd och marknadens bästa racingkontroller. VRS-01 lockar sinnena och levererar en enhet som ingen annan tack vare det och det enastående D-Box 3-axels rörelsessystemet .... det kommer inte närmare verkligheten än detta! Allt i VRS-01 är anpassat för att göra körningen mer spännande och för att få fram motorsporten i virutal racing.

bottom of page